1987 Bulgaristan doğumludur.
2005 yılında Bursa Anadolu Lisesinden mezun olmuştur. 5 yıllık diş hekimliği eğitiminin ardından 2010 yılında Süleyman Demirel Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur. Diş hekimliği eğitiminin 3. yılını Finlandiya Oulu Üniversitesinde tamamlamıştır. 2015 yılından Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalında 5 yıllık görev süresinin ardından doktora programını tamamlamıştır. “Alveolitisin Önlenmesinde Etkili Olabilecek Bazı Doğal Ekstraktların Mezenkimal Kök Hücre Farklılaşma ve İmmunolojik Özellikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması” isimli tezini vererek uzmanlığını almıştır.
Maksillofasiyal Cerrahi, oral hastalıklar, travmatoloji , dental implant uygulamaları konularında ve KBB, Genel Cerrahi, Anestezi, Plastik ve rekonstrüktif cerrahi programlarında eğitim almıştır.
Özel kliniğinde çalışmaktadır. Ankara ve İstanbul’da ikamet etmektedir. Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği üyesidir(TAOMS).
Yapmaktan keyif aldığı hobileri arasında kayak, motosiklet ve yüzme sporları bulunmaktadır.
Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Kliniğimizde Uygulanan Tedavi Hizmetleri
- Sürmüş ya da gömülü kalmış dişlerin çekimi ve sürdürülmesi,
- Dental implant uygulamalarını ve beraberinde gerekli görüldüğünde sinüs lifting (sinüs yükseltilmesi) ve/veya greft (kemik tozu-otojen blok greftler) uygulamaları,
- Protez yapımı öncesinde ağızdaki yumuşak ve sert dokuların cerrahi olarak düzenlenmesi,
- Ağız içerisinde yer alan hem yumuşak (yanak, damak, dil, dudak, kaslar vb.), hem de sert dokularda (dişler, kemikler) gelişen kistik veya tümöral oluşumların tedavileri,
- Çene yüz bölgesinde gelişen enfeksiyonların tedavileri,
- Diş ve çene kırıklarının tedavisi,
- Temporomandibuler eklem hastalıklarının cerrahi ve cerrahi olmayan tedavileri,
- Temporomandibuler eklem ve çene kemiği kırıklarının cerrahi tedavisi,
- Çene kemikleri ve çevreleyen yumuşak doku defektlerinin rekonstrüksüyonu.
- İmplant cerrahisi,
- Diş hekimi fobisi olan hastalarımızın genel anestezi ve sedasyon altında tedavileri.
İmplant Uygulaması Nedir? Avantajları Nelerdir?
İmplant; çene kemiğine yerleştirilen ve takılacak olan protezlerin tutunması için uygulanan yapay diş kökleridir. Bu yapay diş kökleri; eksik dişlerin yerine yapılır ve uzun ömürlü kullanılabilirler. Uzman hekimler tarafından, steril ortamda küçük bir cerrahi işlemle çene kemiğine yerleştirilen implantlar, yaklaşık 2-3 ay içerisinde çene kemiğine tutunur ve artık bu yapay diş kökü protezleri taşıyacak duruma gelir. Fakat; implant uygulamasının yapılabilmesi için; kemik yapısının uygun olması ve diş etlerinin sağlıklı olması çok önemlidir. İmplantları destekleyecek bu şartların olmadığı durumlarda; ek kemik cerrahisi uygulamaları ile implantların yapılması ve yüksek başarıların elde edilmesi mümkündür.
İmplant uygulamasının en büyük avantajı; kişinin kaybetmiş olduğu eksik dişin ya da dişlerin yerine, neredeyse doğal diş ile tamamen aynı özellikte olan sabit dişlere sahip olunmasıdır. İmplant dişlerin kullanımı; uygun koşullarda ve uzman kişiler tarafından yapıldığı takdirde uzun yıllar kullanılabilir. Bu süreçte kişinin yapacağız ağız ve diş bakımı da önemli rol oynar.
All-On-4 Uygulaması
All-On-4 tekniği ile dişsiz hastalarda bir çenede sadece 4 implant ile tüm ark dişlerini içeren protezler yapılabilmektedir. Özel açılama tekniği ile yapılan İmplant cerrahisi ile tam dişsiz hastalarda aynı gün protezler sabit olarak takılmakta ve hastalar bu tedavi sonrasında dişsiz ya da hareketli protezler ile bekleme dönemi geçirmemektedir. 10 yıldır uygulanan ve başarısı uzun dönem bilimsel çalışmalar ile kanıtlanmış olan All-On-4 tekniği ile hastalar kolay, hızlı ve tatmin edici bir tedavi ile istedikleri gülüş estetiği ve fonksiyona kavuşmaktadır.
4’lü İmplant Tedavisinin Avantajları
- Tek bir cerrahi işlem ile dental implantların ve aynı gün geçici sabit protezin yapılabilmesi, (özel durumlar hariç)
- Dişlerin çekildiği gün implantların yerleştirilip geçici sabit protezin yapılabilmesi,
- Aynı seansta sabit geçici protez ile hastanın hem çiğneme fonksiyonuna, hem estetik bir
- görünüme hem de konfora kavuşabilme imkanı,
- Kişiye özel planlanabilen gülüş tasarımı ve estetiği,
- Hareketli protez kullanamayan ya da bulantı refleksi olan hastalarda rahatlıkla kullanılabilmesi,
- Dental implantların iyileşme süreci boyunca sabit bir protez kullanılabilmesi,
- Uzun dönemli takiplerde yüksek başarı oranına sahip olması.